DELTA CORPORATE

Technologische ontwikkelingen
De laatste decennia wordt de Westerse wereld overspoeld met diverse technologische ontwikkelingen. Er zijn veel innovaties op het gebied van digitalisering, telecommunicatie, internet, narrowcasting, Social Media platformen.

Voor concepten die gericht zijn op de business markt en waar kennisoverdracht een belangrijke rol speelt, is de technologie erg belangrijk. Dit heeft gevolgen voor de productieprocessen en de nieuwe producten die steeds op de markt komen.

Marketingbedrijven moeten met deze nieuwste technologie “NewMedia“ meegaan voor o.a. de productie en marketing van producten, evenementen en projecten. Bedrijven zijn sneller en beter te bereiken.

Het gevolg is dat de communicatie sneller verloopt en bedrijven sneller moeten reageren op bepaalde gebeurtenissen. (Community) Tegenwoordig kun je ook werken waar en wanneer je wilt.

Door de toenemende draadloze verbindingen is het mogelijk dat werknemers thuis in kunnen loggen op hun bedrijfscomputer. Dit betekent een grotere productiviteit en flexibiliteit.

Delta GBE is gespecialiseerd in “NewMedia“ technologie o.a.; Internet, SEO & Analytics Systemen, Social Media & Community concepten, E-commerce, Narrowcasting, etc..

Sociale ontwikkelingen: Social Media Strategie Steeds meer mensen gaan online om deel te nemen aan sociale netwerken. Enkele voorbeelden zijn: Hyves, Weblogs, Twitter, RSS, Space & Live, LinkedIn en Facebook.

De toenemende populariteit van internet (interactieve omgevingen) om met in elkaar in contact te komen is niet te ontkennen. Deze manier van netwerken kan natuurlijk ook bedoeld zijn om zakelijke contacten op te bouwen.

Het belang van branding & netwerken neemt enorm toe.
‘In de overschotmaatschappij is er een overschot aan bedrijven die op elkaar lijken, die mensen in dienst hebben die op elkaar lijken met een vergelijkbare opleidingsachtergrond en vergelijkbare banen, die met ideeën komen die op elkaar lijken en dingen produceren die op elkaar lijken met vergelijkbare prijzen en van een vergelijkbare kwaliteit.’

Delta GBE onderscheidt zich op alle fronten en biedt de golf & zakelijke sector diverse oplossingen d.m.v. het ontwerpen van brandconcepten voor al hun doelstellingen aan.

Concepten en klanten

De geografische omgeving
De omgeving van Delta GBE bestaat uit de gehele markt waarbinnen zij opereert en in principe is dat wereldwijd. Delta GBE heeft voor bepaalde klanten uit Nederland concepten ontworpen op internationaal niveau, maar in principe richten zij zich op Nederlandse bedrijven met een global werkgebied.

De klanten zijn o.a.;

– Air France KLM
– AGV Invest
– Casagrande
– H&M
– Air FRance KLM
– Spindinginvestments
– Mysteryland
– Delta LLoyd
– Mercedes
– Loewe
– Bread ‘N Break
– Quarz
– Art Connection
– Indonesia Food Products
– Toko Lien
– Verenigde Emiraten
– Jungfrau Interlaken
– Zwitserland
– Zuid Afrika
– Miljonair Fair
– Wentink Events

Mede door de economische crisis wordt er in de zakelijke sector wel goed overwogen wat er met het marketingbudget gedaan wordt. Bij tijden van recessie zijn bedrijven snel geneigd te bezuinigen op events & sponsoring, maar niet op projecten, marketing & PR.

Dit is een belangrijk punt voor een bedrijf als Delta GBE, dat zich richt op marketing, golf & bedrijfsevenementen en projecten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: